Blogg

Broschyren Öppna Hälsingegårdar 2016 - Engelska

Marit Bergman kommer till Träteatern!!

Logyran flyttar in på Träteatern!!
med mat, dryck, fantastiska artister och band. Kan det bli något annat än mysigt?

Stämningsfull Alla Helgons Dag på Stenegård!

HELA GÅRDEN ÖPPEN och konsert med SÄLJESTA BYORKESTER kl 15 i Träteatern. Nu har orkestern samlat på sig amerikanska och svenska låtar av det traditionella slaget. Det blir en blandning av Bluegrass, folkmusik och gamla schlagers.

Vill du driva café i växthuset på Stenegård?

Har du erfarenhet av café eller restaurangbranschen? Vill du vara med i det kreativa dynamiska gäng av företag, föreningar och andra som skapar den blomstrande besöksanläggning med framförallt sommarsäsong som Stenegård är idag.

Välkommen till vår Mickelsmässmarknad 24 september

Välkommen att fira in hösten med oss! Hela gården är öppen, trädgården och örtagården står i full prakt och dessutom dukar lokala producenter upp sina försäljningsbord med grönsaker, delikatesser, charkuterier, slöjd och hantverk med mera.

Nytt Hälsingegårdsprojekt med kontor på Stenegård!

Utveckling, Samverkan och en Hållbar organisering kring världsarvet hälsingegårdar - det är vad projektet ”Samverkansbryggan Hälsingegårdar” ska arbeta för att uppnå under projekttiden som sträcker sig fram till juni 2019.

TRICKBAG & LYSKVÄLL avslutar sommaren 27 augusti!

Den 27 augusti upprepar Trickbag förra årets succé & håller release-partaj på Träteatern! Och lagom till pausen har vi tänt ljus och marschaller i hela trädgården. Det brukar bli en magiskt fin augustikväll.

Godnattstunden - Sommarlovsteater 20-23 juli!

Ta med barn och barnbarn och se denna fina föreställning som riktar sig till barn från 3 - 9 (eller 90)år. Godnattstunden spelas i Träteatern med Lasse Åkerlund (Trollet med den gula kepsen) onsdag - lördag 20-23 juli kl. 18. Entré 60 kr. Biljetter www.kulturbiljetter.se

Barnens Stenegård - öppet alla dagar!

Barnens Stenegård med lekstugeby och trädgård är en ljuvlig plats att vistas på, oavsett om du är barn eller vuxen. Våra stugor inspirerade av hälsingegårdar lockar många besökare och ger plats för både bus, lek och lärande!
Skapa upplevelser tillsammans!

Nu laddar vi inför sommarens stora dansfest!

På lördag 9 juli är det dags för årets upplaga av Hälsingehambon. Finalkvällen är här på Stenegård från kl 16.

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13