Blogg

Välkommen till vår Mickelsmässmarknad 24 september

Välkommen att fira in hösten med oss! Hela gården är öppen, trädgården och örtagården står i full prakt och dessutom dukar lokala producenter upp sina försäljningsbord med grönsaker, delikatesser, charkuterier, slöjd och hantverk med mera.

Nytt Hälsingegårdsprojekt med kontor på Stenegård!

Utveckling, Samverkan och en Hållbar organisering kring världsarvet hälsingegårdar - det är vad projektet ”Samverkansbryggan Hälsingegårdar” ska arbeta för att uppnå under projekttiden som sträcker sig fram till juni 2019.

TRICKBAG & LYSKVÄLL avslutar sommaren 27 augusti!

Den 27 augusti upprepar Trickbag förra årets succé & håller release-partaj på Träteatern! Och lagom till pausen har vi tänt ljus och marschaller i hela trädgården. Det brukar bli en magiskt fin augustikväll.

Godnattstunden - Sommarlovsteater 20-23 juli!

Ta med barn och barnbarn och se denna fina föreställning som riktar sig till barn från 3 - 9 (eller 90)år. Godnattstunden spelas i Träteatern med Lasse Åkerlund (Trollet med den gula kepsen) onsdag - lördag 20-23 juli kl. 18. Entré 60 kr. Biljetter www.kulturbiljetter.se

Barnens Stenegård - öppet alla dagar!

Barnens Stenegård med lekstugeby och trädgård är en ljuvlig plats att vistas på, oavsett om du är barn eller vuxen. Våra stugor inspirerade av hälsingegårdar lockar många besökare och ger plats för både bus, lek och lärande!
Skapa upplevelser tillsammans!

Nu laddar vi inför sommarens stora dansfest!

På lördag 9 juli är det dags för årets upplaga av Hälsingehambon. Finalkvällen är här på Stenegård från kl 16.

Säsongspremiär på Stenegård 6 juni!!

6 juni - Säsongspremiär - Clowner utan gränser - Nationaldagsfirande - Utomhuskonst: Mansjakt

Nu öppnar vi för säsongen, varmt välkomna!!

Hälsingegårdsdagarna 28-29 maj

I år utökas Hälsingegårdsdagarna till en hel helg. Årets tema är: SMAKA HÄLSINGEOSTKAKA - en smakupplevelse på hälsingevis! Helgen kommer att avslutas med tävlingen ”Årets Hälsingeostkaka 2016” som föreningen MatVärden arrangerar.
Hela programmet ligger ute på http://www.halsingland.se/halsingegardsdagarna2016

Barncirkusföreställning full med skratt!

Vi bjuder på en föreställning med Clowner utan gränser när vi öppnar för sommaren 6 juni.
Tre clowner, en röd väska, ett stort tungt hjul och en fiol som lever sitt egna liv.
De klättrar på varandra, viker sig dubbelt och snurrar runt på golvet i ett försök om att lyckas med sina cirkuskonster.

Anmälan till FolkUngars sommardag!

Spela, sjung och gör låtar under FolkUngars sommardag den 9 juli! Ett dagläger för barn 6-12 år med massor av musik och bus.
Anmäl dig här!

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13