Blogg

Julmarknad 5-6 december!

Över 40 hantverkare inne på Träteatern och ute på gården. Försäljning av charkuterier, ost, fisk, fårkött, sylt, saft, mjöl, viltdelikatesser, honung, målat glas, stickat, virkat, lingonriskransar, hemstöpta ljus, skinnprodukter, trasmattor, bröd, svamp, smycken, godis, fikabröd, granrisbockar, fårskinn m.m.
Musikunderhållning båda dagarna.
Korv och glöggförsäljning.

Allhelgona - Hela Stenegård öppet!

Lördag 31 oktober kl 11-15.

Kom och strosa runt i ett höstvackert Stenegård!
Allhelgonaöppet i butiker och galleri. Handla, fika, upplev och umgås.

I VÄNTAN PÅ - Sånger om döden

De fyra folksångerskorna Johanna Bölja, Katarina Hallberg, Emma Härdelin och Kersti Ståbi ger föreställningen I VÄNTAN PÅ - Sånger om döden.

Dessutom håller hela Stenegård Allhelgonaöppet kl 11-15.

Grovdoppa med finlir av Janne &Bengan!

Som avslutning på marknadsdagen bjuder Bengan Jansson och Janne Krantz in till konsert på Stallet kl 16.
"Grovdoppa med finlir". Förbokas på tel 070-349 11 29 alt 070-554 48 48.

Lyskväll med fenomenalt drag!!!

Välkomna till sommarsäsongsfinalen på Stenegård lördagen 29 augusti! Det blir skivsläpparfest och konsert med Trickbag på Träteatern och lyskväll i trädgården!

Antikrundan kommer till Stenegård i augusti!

- Vi är oerhört glada att få besöka Järvsö. Vi kan helt ärligt säga att vi blev kära i Stenegård! En så oerhört vacker plats! Nu hoppas vi bara på fint väder och massor av besökare med fina föremål, säger Pernilla Månsson Colt, producent för programmet sedan 2008.

Mickelsmässmarknad på Stenegård

Lördag 26 september kl 11-16.
Hela gården är öppen, trädgården och örtagården i full prakt och dessutom lokal mat och hantverk till försäljning ute på gården och i Träteatern. Konsert med Bengan Jansson & Janne Krantz i Stallet kl 16 "Grovdoppa med finlir".

Premiär för Trollet med gula kepsen på Träteatern!

En föreställning fylld med visdom och glädje. Vänskap mellan ett Troll och en liten Råtta, en vänskap som är större än skogen dom bor i.

Galakonsert på Träteatern 8/8!

En helafton med fantastiska artister, spelmanspassion och mästerligt spel av några av folkmusikens starkast lysande stjärnor! Boka din biljett redan nu!

Nypremiär på Hemligheternas Gudinna!

Succéföreställningen Hemligheteras gudinna gör storstilad comeback på Hälsinglands Träteater mellan 15 och 30 juli 2015.

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13