Blogg

Lyskväll med fenomenalt drag!!!

Välkomna till sommarsäsongsfinalen på Stenegård lördagen 29 augusti! Det blir skivsläpparfest och konsert med Trickbag på Träteatern och lyskväll i trädgården!

Antikrundan kommer till Stenegård i augusti!

- Vi är oerhört glada att få besöka Järvsö. Vi kan helt ärligt säga att vi blev kära i Stenegård! En så oerhört vacker plats! Nu hoppas vi bara på fint väder och massor av besökare med fina föremål, säger Pernilla Månsson Colt, producent för programmet sedan 2008.

Mickelsmässmarknad på Stenegård

Lördag 26 september kl 11-16.
Hela gården är öppen, trädgården och örtagården i full prakt och dessutom lokal mat och hantverk till försäljning ute på gården och i Träteatern. Konsert med Bengan Jansson & Janne Krantz i Stallet kl 16 "Grovdoppa med finlir".

Premiär för Trollet med gula kepsen på Träteatern!

En föreställning fylld med visdom och glädje. Vänskap mellan ett Troll och en liten Råtta, en vänskap som är större än skogen dom bor i.

Galakonsert på Träteatern 8/8!

En helafton med fantastiska artister, spelmanspassion och mästerligt spel av några av folkmusikens starkast lysande stjärnor! Boka din biljett redan nu!

Nypremiär på Hemligheternas Gudinna!

Succéföreställningen Hemligheteras gudinna gör storstilad comeback på Hälsinglands Träteater mellan 15 och 30 juli 2015.

Hälsingegårdarnas dag idag!

Idag är det hälsingegårdarnas dag! Fira den genom att uppleva några av alla de unika gårdar som har öppet och erbjuder guidningar och olika evenemang i dag. Se en översikt av allt som finns att göra på: halsingegardar.se

Nu bjuder vi in till Hälsingestämman på Stenegård!

Moläta, Korgstämman,Hälsingehambons 50-årsjubileum och Lill-Babs Jubileumskonsert och massor av kurser, workshops och upplevelser frö stora och små! Nu är det dags för Hälsingestämman på Stenegård 6 juli till 11 juli.

Lill-Babs Stipendiekonsert med Sofia Karlsson!

Som avslutning på Hälsingehambons 50-års jubileum och final på Stenegård den 11 juli kl 16-20 blir det en festkväll uppe på gården med Lill-Babs stipendiekonsert. Gästartist i år är Sofia Karlsson. Övriga medverkande: Lill-babs, Samantha Ohlanders mfl.

Sommaröppet på Stenegård!

Ett besök hos oss är en upplevelse för alla sinnen. Varmt välkomna!!

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13