Blogg

Galakonsert på Träteatern 8/8!

En helafton med fantastiska artister, spelmanspassion och mästerligt spel av några av folkmusikens starkast lysande stjärnor! Boka din biljett redan nu!

Nypremiär på Hemligheternas Gudinna!

Succéföreställningen Hemligheteras gudinna gör storstilad comeback på Hälsinglands Träteater mellan 15 och 30 juli 2015.

Hälsingegårdarnas dag idag!

Idag är det hälsingegårdarnas dag! Fira den genom att uppleva några av alla de unika gårdar som har öppet och erbjuder guidningar och olika evenemang i dag. Se en översikt av allt som finns att göra på: halsingegardar.se

Nu bjuder vi in till Hälsingestämman på Stenegård!

Moläta, Korgstämman,Hälsingehambons 50-årsjubileum och Lill-Babs Jubileumskonsert och massor av kurser, workshops och upplevelser frö stora och små! Nu är det dags för Hälsingestämman på Stenegård 6 juli till 11 juli.

Lill-Babs Stipendiekonsert med Sofia Karlsson!

Som avslutning på Hälsingehambons 50-års jubileum och final på Stenegård den 11 juli kl 16-20 blir det en festkväll uppe på gården med Lill-Babs stipendiekonsert. Gästartist i år är Sofia Karlsson. Övriga medverkande: Lill-babs, Samantha Ohlanders mfl.

Sommaröppet på Stenegård!

Ett besök hos oss är en upplevelse för alla sinnen. Varmt välkomna!!

Broschyren Öppna Hälsingegårdar 2015

Här kan du läsa om alla hälsingegårdar som är öppna för besök i sommar!Ladda ner broschyren eller skriv ut informationen du behöver!Öppettider i maj!

Vi smyger igång säsongen och håller öppet helgerna i maj: Trädgårdscaféet, Vårsalongen hos Kulturkossan, Barnens Stenegård samt Info-&Världsarvscentrum. Under veckorna har även Hembygdsbutiken öppet.

Ladda ned

Nya samarbeten och kärt återbesök på Stenegård!

Tomas Andersson Wij - Sofia Karlsson - Lill-Babs - Trickbag: vi är jätteglada över att få presentera sommarens Gäst på Teatern (6/6 och 29/8) och en hejdundrande festkväll med Lill-Babs stipendiekonsert för att fira Hälsingehambons 50-årsjubileum 11 juli.

Vinteröppet på gården

Välkomna till ett snötäckt Stenegård!

Klicka på "Läs mer" för att se gårdens öppettider i vinter.

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13