Blogg

Årets sommarkonsert: Björn Skifs 9 augusti

Björn Skifs är tveklöst en av landets största och mest älskade entertainers. Lagom till sitt 40-årsjubileum av superhiten "Hooked on a Feeling" gör han tillsammans med kör och ett väloljat niomannaband sin första stora sommarturné sedan slutet av 90-talet.

Helgöppet på Stenegård sista helgen i månaden!

Fira in våren på Stenegård! Helgöppet sista helgen varje månad hela våren!! Välkomna!!

Kroki och Kreativ skrotverkstad 26/2 kl 14-16

Tips till kreativa familjer!! Här kan du må bra och teckna i lugn och ro medan barnen samtidigt går sin kurs.I Kulturlidret på Stenegård erbjuds skapande verksamheter för alla åldrar! Onsdag 26 februari kl 14-16 kan man teckna kroki och barnen kan skapa med skrot.

Middag på alla hjärtans dag!

På Lehmanns kök på Stenegård har vi öppet på Alla hjärtans dag från kl. 17.00. Vi erbjuder en speciell "alla hjärtans dag-meny" och även vår ordinarie á la carte meny.

Hjärtligt välkomna att boka bord på 0651-413 20
www.lehmannskok.se

Scensation bjuder in till audition 15/2 kl 10

Kulturföreningen Scensation söker barn mellan 8-15 år till sommarens nyskrivna familjeföreställning på Träteatern i Järvsö. Inga förberedelser, alla instruktioner fås på plats. Du behöver heller inte ha några förkunskaper så länge du tycker det verkar roligt och spännande att sjunga, dansa och spela teater tillsammans och inför andra.

Kreativ kulturhelg till stöd för Musikhjälpen

Under Musikhjälpen 2013 samlades det in 28 426 046 kr och temat för hjälpen var: Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet. Ett av bidragen till insamlingen var den Kreativa kulturhelg som företagarna på Stenegård i Järvsö skänkte. Kulturhelgen auktionerades ut och bidrog med 10 000kr till insamlingen.

Öppettider på Stenegård

Teaterskola på Stallet i vår!!

Kulturföreningen Scensation och Studieförbundet Bilda GävleDala bjuder in barn 7-10 år till TEATERSKOLA på Stallet, Stenegård i Järvsö. Ledare är Maja Wreiding.

Öppet i Jul, Nyår, Trettonhelg på Stenegård

Vi smyger igång en vintersäsong i år och öppettiderna i jul, nyår, trettonhelg hittar du via länken i det här inlägget.

Julbord på Stenegård

Startar lördagen den 30 november och serverar fram till söndagen den 22 december, fredagar, lördagar och söndagar.

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13