Blogg

Silver & Kläder ny butik på Stenegård!

Här finner du vackra silversmycken och färgstarka kläder - mycket att välja på till gagn och lyst. Öppettider innan 6 juni då gården öppnar:
Morsdag 25 maj 11-15
29 maj-1 juni 11-15
Eldrimner söker gamla recept/förädlingsmetoder!

och bjuder in till en Mathantverksdag den 15 maj på Stenegård i Järvsö. Har du recept/förädlingsmetoder du vill dela med dig av? Skicka till Eldrimner och kom på mathantverksdagen!

Gäst på teatern 6 juni: TOMAS ANDERSSON WIJ

Vi avslutar säsongspremiären och nationaldagsfirandet med en intim konsert med Tomas Andersson Wij på Träteatern, Stenegård.Grill, bar och mingel från kl 18.
Konsert kl 20.

PÅSKKARNEVAL & PÅSKÖPPET på långfredagen 18 april

kl 11 Karnevalståget avgår från Järvsö station (kom gärna ut klädd till påskkärring/påskgubbe!)
Butikerna öppnar på Stenegård. Flera påsköverraskningar och pyssel i butikerna!
Hela dagen: Kreativ skrotverkstad med Kulturkossan - för barn!

Ladda ned

Årets sommarkonsert: Björn Skifs 9 augusti

Björn Skifs är tveklöst en av landets största och mest älskade entertainers. Lagom till sitt 40-årsjubileum av superhiten "Hooked on a Feeling" gör han tillsammans med kör och ett väloljat niomannaband sin första stora sommarturné sedan slutet av 90-talet.

Helgöppet på Stenegård sista helgen i månaden!

Fira in våren på Stenegård! Helgöppet sista helgen varje månad hela våren!! Välkomna!!

Kroki och Kreativ skrotverkstad 26/2 kl 14-16

Tips till kreativa familjer!! Här kan du må bra och teckna i lugn och ro medan barnen samtidigt går sin kurs.I Kulturlidret på Stenegård erbjuds skapande verksamheter för alla åldrar! Onsdag 26 februari kl 14-16 kan man teckna kroki och barnen kan skapa med skrot.

Middag på alla hjärtans dag!

På Lehmanns kök på Stenegård har vi öppet på Alla hjärtans dag från kl. 17.00. Vi erbjuder en speciell "alla hjärtans dag-meny" och även vår ordinarie á la carte meny.

Hjärtligt välkomna att boka bord på 0651-413 20
www.lehmannskok.se

Scensation bjuder in till audition 15/2 kl 10

Kulturföreningen Scensation söker barn mellan 8-15 år till sommarens nyskrivna familjeföreställning på Träteatern i Järvsö. Inga förberedelser, alla instruktioner fås på plats. Du behöver heller inte ha några förkunskaper så länge du tycker det verkar roligt och spännande att sjunga, dansa och spela teater tillsammans och inför andra.

Kreativ kulturhelg till stöd för Musikhjälpen

Under Musikhjälpen 2013 samlades det in 28 426 046 kr och temat för hjälpen var: Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet. Ett av bidragen till insamlingen var den Kreativa kulturhelg som företagarna på Stenegård i Järvsö skänkte. Kulturhelgen auktionerades ut och bidrog med 10 000kr till insamlingen.

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13