Blogg

Inspelningarna av Wild Kids 2018 är igång!

SVT programmet Wild Kids spelar in i Järvsö och nu har det även blivit vår tur på Stenegård!
Tisdag den 29 augusti kommer delar utav barnområdet att vara avspärrat för TV-inspelning.
Onsdag den 30 augusti är det helt stängt i Barnens Stenegård!

Höstfest med Mickelsmässmarknad

Snart är hösten här och det betyder såklart Mickelsmässmarknad på Stenegård. Precis som i det gamla bondesamhället firar vi årets skörd och fyller våra förråd med bra lokal mat inför vintern.

Quilty bjuder in till irlänskt sväng på Träteatern

Quiltys interpretation av traditionell irländsk folkmusik har ett starkt och personligt uttryck. Jigs och reels i hisnande tempon, varvat med sea shantys i kraftfull stämsång vävs samman med sånger om kärlek, emigration och äventyr.

Lyskväll med Säljesta Byorkester!

Runt om i Hälsingland anordnas lyskvällar sista lördagen i augusti. Lyskvällen har blivit ett återkommande evenemang på Stenegård och kvällens gäster på Träteatern är Säljesta Byorkester.

MITT I BLAND Ung kultur utmanar den urbana normen

Riksturnerande utställning till Järvsö! I sommar turnerar Unga på landsbygden med utställningen MITT I BLAND – Ung kultur utmanar den urbana normen. Utställningen består av sju verk som på olika sätt vidgar och utmanar bilden av vad landsbygd är och kan vara.

Sommarens konsert på Stenegård!

Nu är det snart dags för Sommarens konsert med Magnus Carlson. Per Persson & nya Packet samt Selma och Gustaf - 9 juli 2017.

Fira midsommar på Stenegård!

Järvsö Hembygdsförening m.fl. anordnar klassiskt midsommarfirande på Stenegård med kransbindning, dans kring stången och underhållning!
Programmet startar kl 13.

Resan till Ugri-La-Brek - biljettsläpp!!

Boka in dig redan nu på sommarens teaterföreställning med Scensation i Träteatern! Biljetter till "Resan till Ugri-La-Brek" finns här: https://kulturbiljetter.se/kassa/

Välkommen på Tillitsdagen 5 juni!

En av de viktigaste faktorerna för positiv samhällsutveckling är individens vilja och förhållande till förändring. Hur ökar vi förmågan att kunna vara i förändring och bättre möta de utmaningar vi står inför? Du har nu chansen att tillsammans med oss utforska och lära mer om konkreta metoder för samverkan och social hållbarhet.

SKAPA LEKA LYSSNA: Familjedag på Stenegård 6 juni

Fira säsongspremiär och nationaldagen hos oss!
Vi har bjudit in Tillitsverket och deras utställning SKAPA LEKA LYSSNA till Hälsinglands Träteater. Välkommen till en FAMILJEDAG på Stenegård med lekar, sagor, bygglek, teater- och skapande äventyr.

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13