Blogg

Välkommen på Tillitsdagen 5 juni!

En av de viktigaste faktorerna för positiv samhällsutveckling är individens vilja och förhållande till förändring. Hur ökar vi förmågan att kunna vara i förändring och bättre möta de utmaningar vi står inför? Du har nu chansen att tillsammans med oss utforska och lära mer om konkreta metoder för samverkan och social hållbarhet.

SKAPA LEKA LYSSNA: Familjedag på Stenegård 6 juni

Fira säsongspremiär och nationaldagen hos oss!
Vi har bjudit in Tillitsverket och deras utställning SKAPA LEKA LYSSNA till Hälsinglands Träteater. Välkommen till en FAMILJEDAG på Stenegård med lekar, sagor, bygglek, teater- och skapande äventyr.

Sommarens konsert på Stenegård!

Vi har glädjen att presentera Magnus Carlson - första artisten till Sommarens konsert på Stenegård. Andra artisten ut är EP-aktuella Selma & Gustaf!

Källar-Jazz med Ellies Swing Thing!!

ELLIES SWING THING, Stockholms bästa swingband, kommer till Järvsö och spelar i Stenegårds partykällare på långfredagen. Ta ett par vänner under armen, glid ned i myset och njut av musik från det gyllene 30-talet med texter av rang.

Musik på Stallet: Ulrika Bodén med vänner

Nyckelharpisten Niklas Roswall och multi-stränginstrumentalisten Daniel Fredriksson är bägge skickliga musiker med många strängar på sina lyror, både bildligt och bokstavligt talat! Tillsammans presenterar de ett intimt samspel där Ulrikas röst och den ångermanländska musiken står i fokus.

Lördagsblues i Stenekällaren!!

Detta rutinerade Bluesband är något av det bästa vi kan presentera i Sverige: "Hardcore Jukejoint Blues" med Knockout Greg & the Jukes!!

Småstadsliv presenterar

Småstadsliv lägger turnéfinalen av "När Tony kom till byn" i genuin hälsingemiljö hos oss på Träteatern!

Varmt välkomna!!

Snacka om musik!

Söndagen den 19 februari kl 15.
Snacka om musik är ett samtal mellan två musiker inför publik. Snack varvas med musik när vi får del av artisternas och kompositörernas tankar bakom musiken, inspirationskällor m.m.
Gäster denna gång är Görgen Antonsson och Karin Hans-Ers.

KALLSTÄMMAN 2017 - Gemytlig spelmansstämma!

Lördagen den 11 mars kl 18.

Varje år en lördag under sportlovsveckorna infaller KALLSTÄMMAN, en spelmansstämma med konsert, kurser, dans och buskspel.

Den STORA NYHETEN för i år är att Kallstämman expanderar och låter Träteatern bli platsen för konsert och dans!

Dan före dan - Öppet i Stenegårds butiker!

"Sista minuten-klapparna" kan vara de bästa!
Välkomna dan före julafton kl 11-15.
Öppet i butiker, galleri och bageri!
Njut av julstämning och passa på att komplettera med hantverk, bröd, lokala delikatesser eller bra leksaker. Här finns klappar för både stora och små!

 
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12