<< Tillbaka till nyhetslistan

Källar-Jazz med Ellies Swing Thing!!

Nyheten publicerades 19 mar 2017

ELLIES SWING THING, Stockholms bästa swingband, kommer till Järvsö och spelar i Stenegårds partykällare på långfredagen. Ta ett par vänner under armen, glid ned i myset och njut av musik från det gyllene 30-talet med texter av rang.

100 kronor i dörren (kontant eller Swish) eller 120 kr förköp på www.kulturbiljetter.se.

Pausservering med fullständiga rättigheter.

Insläpp kl 19.
Konsert-start kl 20.

ELLIES SWING THING BESTÅR AV

Vi har Stockholms mest... vad ska vi kalla honom? Charmerande och mest säregne klarinettist som spelar med oss. Han heter Tommy Löbel.

På sång, en flärdfull och smågalen sångerska vid namn Elinor Wärholm. Känd från fransk TV. Med ett hjärta som klappar för swing-rytmen och med en faiblesse för texter, levererar hon jazztoner från botten av sitt hjärta.

Fredrik Hellberg spelar trummor, vilket han har gjort med stora artister inom jazz och soul runt hela världen och särskilt i USA, och nu ska han även få den äran att bocka av vackra Järvsö alltså!

På piano har vi Pontus "Mr Pam!" Olsson, en mångfacetterad och helt underbar pianist från storstadsdjungeln. Med ett leende som räcker till båda öronen och fingrar som sträcker sig över minst 2 oktaver (samtidigt som fötterna kan spela i båda ytterkanterna av pianot?!) rockar den här pianisten järnet i varje swäng-dänga.

Fantastiske Peo spelar sin walking bass som ingen annan gör. Rytmisk som bara den får han hela bandet att svänga.

Varmt välkomna till en påskafton som heter duga! "Musik som bedåra" och ett och annat torrt skämt minsann.