Bildgalleri

Vår och sommar

Moläta

Moläta- sommarens stora matfest i Järvsö. Järvsö LRF-avdelning dvs. lantbruksföretagare inom den gröna näringen, arrangerar sommarens största matfest i Järvsö.

Mickelsmäss

Skördefest på Mickelsmäss.

Lekstugorna i Barnens Stenegård

Barnens Stenegård

I vårt nya område för barn finns gott om plats för lek och upptåg. Kom och lek i våra lekstugor inspirerade av Hälsingegårdar, experimentera i Trädgårdslabbet eller ha picknick i gröngräset.

Mickelsmäss

Höstmarkanad med barnaktiviteter och underhållning.

Sommaren

Sommaren 2009 hände mycket nytt på Stenegård. Vi invigde nya planteringar runt om på gården, nya butiker öppnade och ett helt nytt område för barn invigdes. Teaterföreställningar på Träteatern varvades med stora och små musikuppträdanden på stora scenen.

Säsongsavslutning

Vinter på Stenegård

En traditionell julmarknad, som arrangeras av Järvsö Hembygdsförening och Järvsö Folkdanslag . Hantverkare och producenter fyller Träteatern med allehanda varor av bra kvalitet.

Julmarknad

Andra advent. Åter igen öppnas dörrarna till en traditionell julmarknad, som arrangeras av Järvsö Hembygdsförening och Järvsö Folkdanslag . Hantverkare och producenter fyller Träteatern med allehanda varor av bra kvalitet.