<< Tillbaka till evenemangskalendern

758 av 843

KURS: Västafrikansk dans & musik

10 aug - 13 aug 2017

Västafrikanska dansdagar på Stenegård!

Välkommen på kurser i Västafrikansk dans och musik på vackra Stenegård i Järvsö! Kurser både för dig som är nybörjare och för dig som vill fördjupa dina kunskaper.

Du väljer ett kursupplägg som passar dig enligt de paket som syns nedan. Dagarna inleds med mjukgörande yoga och under dagen varvas dansen med kortkurser i sång eller djembe!

DATUM: 10-13 augusti
PLATS: Stenegård, Järvsö
INFO: www.bilda.nu
ANMÄLAN: Senast 15 juli till Viveka Sjögren 070-250 69 91 eller vi.sjogren@telia.com
KURSUPPLÄGG: Du kan välja mellan paket ett eller två. Djembe eller sång är valbart i varje paket, ange val vid anmälan, i varje paket ingår morgonyoga. Möjlighet finns att välja fler av alternativen, t.ex. delta i båda danspassen.

PAKET ETT
Dans nybörjare och djembe/sång - 2500 kr

PAKET TVÅ
Dans fortsättning och djembe/sång - 2700 kr

Danskursen - nybörjare och fortsättning, leds av de professionella Lansana Bangoura och Aisha Soumah Uggla. Kurserna har livemusik av de erfarna slagverkarna Sekou Camara, Bayano Soumah och Seydouba Zono Keita, samt Stefan Byström.
Djembe lärs ut av Bayano Soumah från Conakry/Stockholm, som spelat i några av de främsta danskompanierna i Guinea.
Sångpassen med toner av världsmusik leds av folksångerskan och pedagogen Stina Sarri Sylveris från Delsbo.

I kurserna ingår morgonyoga. Yogan leds av Lisette Boman, och är ett skönt komplement till de svettiga passen med dans. Det finns också möjlighet att boka avslappnande aromamassage när Maria Johansson finns på plats under kursen.

BOENDE: Vi bor på Helsingegården som är ett vandrarhem på gångavstånd från Stenegård. Boka ditt via www.helsingegarden.se, ange DANS vid anmälan. Boende kostar från 610 kr/natt inkl. frukost och middag.

MAT: Två västafrikanska middagar lagar vi tillsammans, lunch äter vi på Stenegård. Frukost och middag ingår i boendet. Anmäl specialkost till Helsingegården: 0651-416 90.

För utförligare info se www.bilda.nu


Kurserna görs i samarbete med Studieförbundet Bilda, Stenegård och Slottehubben.